KTH Södertälje - avslappnad och trevlig studiemiljö

På KTH Södertälje har studenter en avslappnad studiemiljö med nära kontakt till lärare, handledare, studievägledare och övrig personal.

Campusområdet har en grön innergård där kårhuset huserar. I kårhuset finns möjlighet att värma mat och umgås dag- som kvällstid, och där anordnas det bland annat pub-kvällar för studenter på campus. Strax intill finns en idrottshall som studenter har tillgång till vid ett antal tillfällen i veckan. Södertäljes campus har en stor ljusgård med bibliotek och reception. Det är en naturlig mötesplats med studieplatser där det anordnas olika mässor, studentaktiviteter och mycket annat under året.

På KTH Södertälje utbildas civilingenjörer i Industriell teknik och hållbarhet samt högskoleingenjörer inom maskinteknik med inriktningarna Innovation och design samt Industriell ekonomi och produktion. Dessutom finns ett magisterprogram inom logistik, och teknisk basutbildning som ger behörighet till KTH:s högskole- och civilingenjörsutbildningar. Våra utbildningar är i ständig utveckling i samarbete med näringslivet, då främst de stora, världsledande företagen Scania och AstraZeneca som finns i Södertälje.

Nya lokaler 2017!

Det pågår en stor satsning på KTH Södertälje med bland annat nya utbildningar och start av forskargrupper i ännu närmare samverkan med regionens industri och företag. Kring mitten av 2017 kommer därför KTH Södertäljes verksamhet att flytta till nya verksamhetsampassade lokaler i Södertälje; Snäckviken. Ett stenkast från centrum skapas ett dynamiskt campus med plats för värdeskapande möten och mångfald i ett flexibelt sammanhang som välkomnar, inspirerar, inkluderar och utmanar.

Karta och adress

KTH Södertälje i Google Maps
Mariekällgatan 3, 151 81 Södertälje

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp