Avdelningen för historiska studier av teknik, vetenskap och miljö

På avdelningen för historiska studier av teknik, vetenskap och miljö bedrivs forskning, doktorandutbildning och grundutbildning inom historiska kärnområden. Vi har en bred expertis inom historia och integrerad humaniora och rör oss inom områden som klimat, energi, kulturarv, media, politisk ekologi, stadsstudier, forskningspolitik och innovation, vetenskap och teknikstudier (STS) samt humaniora för miljö och posthumaniteterna.

Vårt huvudspråk är engelska, och den mesta av informationen här på hemsidan är därför skriven på engelska. Följ den här länken för att komma till vår engelskspråkiga startsida

Har du frågor, eller vill vara med på vår sändlista med informaton om olika event och utlysta tjänster, mejla till: history@abe.kth.se