Sustainability pubkväll - tema jul och hållbar konsumtion
Välkommen till en pubkväll på temat jul och konsumtion. Hur kan man bromsa konsumtionshetsen och få en riktigt god, fröjdefull och hållbar jul?
Tid: To 2019-12-12 kl 16.00 - 19.00
Plats: Restauranglabbet, Valhallavägen 79, STOCKHOLM
Medverkande: Åsa Svenfelt, KTH och Per Styregård, matskribent.
Kvällens gästtalare är:
Åsa Svenfelt
, docent i hållbar utveckling och framtidsstudier samt programchef för forskningsprogrammet Mistra Sustainable Consumption.
Per Styregård, matskribent, författare och dryckesexpert på Dagens Industri.
Mat och dryck: Öl, vin, alkoholfri dryck samt en lättare snacksmeny kommer att kunna köpas i baren.
Program
16:00 Pubkvällen öppnar
16:50 Älskade traditioner i förändring - framtidens julmat. Per Styregård.
17:10 Paus
17:30 Att dela, göra själv och konsumera mindre - minskar det alltid miljöeffekterna? Åsa Svenfelt.
17:50 Diskussion
18:00 - 19:00 Pubmingel