Sustainability pubkväll - tema jul och hållbar konsumtion

Välkommen till en pubkväll på temat jul och konsumtion. Hur kan man bromsa konsumtionshetsen och få en riktigt god, fröjdefull och hållbar jul?

Tid: To 2019-12-12 kl 16.00 - 19.00

Föreläsare: Åsa Svenfelt, KTH och Per Styregård, matskribent.

Plats: Restauranglabbet, Valhallavägen 79, STOCKHOLM

Kvällens gästtalare är:
Åsa Svenfelt , docent i hållbar utveckling och framtidsstudier samt programchef för forskningsprogrammet Mistra Sustainable Consumption.
Per Styregård, matskribent, författare och dryckesexpert på Dagens Industri.

Mat och dryck: Öl, vin, alkoholfri dryck samt en lättare snacksmeny kommer att kunna köpas i baren.

ANMÄL DIG HÄR 

Program

16:00 Pubkvällen öppnar

16:50 Älskade traditioner i förändring - framtidens julmat. Per Styregård.

17:10 Paus

17:30 Att dela, göra själv och konsumera mindre - minskar det alltid miljöeffekterna? Åsa Svenfelt.

17:50 Diskussion

18:00 - 19:00 Pubmingel