Vuxen på Teklafestivalen

Va kul att du känner någon som ska gå på Teklafestivalen. Kanske är du förälder, lärare eller en annan vuxen som tar med en tjej till Festivalen. Hur som helst ser vi fram emot att hälsa dig välkomen!

Alla tjejer som kommer till festivalen måste ha med sig en blankett för godkännande av vårdnashavare som ni kan ladda ner här Blankett (docx 55 kB) . Du som vuxen behöver inte vara med under dagen men vi vill att tjejerna lämnas vid registrering och hämtas vid avslut, samt att ni finns tillgänliga på telefon under dagen.

Tjejerna kommer att delas in i grupper tillsammans med 15 andra deltagare och ha en av KTH:s kvinnliga studenter med sig under hela dagen. Hennes uppgift är att skapa en trevlig och trygg stämmning så att alla har det bra och kan fokusera på att utforska teknik i alla spännande workshops och aktiviteter som festivalen erbjuder.

Du är givetvis välkomen att stanna på festivalen men då ser vi gärna att du hänger i vår vuxenlounge där det serveras kaffe hela dagen. Under förmiddagen gästas loungen av tre spännande talare men också lite teknik för dig att prova på.

Innehållsansvarig:Sanna Cedergren
Tillhör: Aktuellt
Senast ändrad: 2019-10-11