Program i vuxenlounge

I vuxenloungen kan ni hänga tillsammans med andra föräldrar och medföjande och lära er mer om KTH och Scania samt lyssna på ett föredrag av Karin Nygård om att vara förälder till digitala barn.

Vi har ett begränsat antal platser i loungen men det brukar inte vara ett problem att tränga ihop sig!

10.00 - Scania och mälardalenstekniska gymnasium kommer att berättta om sin verksamhet och ta er med på en guidad visning med hjälp av VR och AR teknik.

10.45 Studenternas guide till KTH - KTH är Sveriges största tekniska universitet med 18 000 studenter fördelade på fyra campus i Stockholm. Möt KTH-studenterna Alexandra och Ann-Catrin som berättar om hur det är att plugga på KTH, vilka utbildningar som finns på KTH och vad man kan jobba med efter en avslutad utbildning.

11.30 Karin Nygårds

Ni är välkomna att hänga och fika resten av dagen, loungen är öppen till festivalen stänger klockan 17.00

Innehållsansvarig:Sanna Cedergren
Tillhör: Aktuellt