THE Innovation and Impact Summit 2022

KTH och Times Higher Education arrangerar konferensen THE Innovation and Impact Summit 26-28 april 2022 i Stockholm. Evenemanget skulle ha ägt rumt i april 2020, men blev senarelagt med anledning av det nya coronaviruset.

THE logotype
Times Higher Education (THE) står bakom några av världens mest inflytelserika universitetsrankningar och har nästan fem decennier av erfarenhet. THE samlar nyheter, analyser och observationer om högre utbildning och universitets prestationer.

Vidare information finns på THE Innovation & Impact Summits webbplats . Anmälda deltagare flyttas per automatik med till den framflyttade konferensen. Praktiska frågor och andra funderingar kan ställas till THE.

Kontakta THE via summits@timeshighereducation.com.

THE:s rankning presenteras digitalt 22 april under ett online-baserat evenemang. Information om det kommer publiceras på THE:s webbplats.

Om konferensen

Konferensen, som är initierad av rankinginstitutet Times Higher Education (THE), bjuder in universitetsledningar, företag, finansiärer och experter inom innovation och global utveckling. Syftet är att utbyta idéer och erfarenheter kring lärosätens möjligheter att bidra till att möta de globala samhällsutmaningarna, definierade av FN:s 17 utvecklingsmål.

Frågorna på konferensen kretsar kring betydelsen av en god innovationskultur. Hur kan ett ekosystem för innovationer utvecklas på bästa sätt i syfte att främja en hållbar utveckling: vilka aktörer är med i innovationsprocessen, hur ser resurser och samarbetsformer ut?

THE, som arrangerar konferensen tillsammans med KTH, arbetar med att utvärdera universitet genom analys och bedömning. Störst uppmärksamhet har deras rankingar. Tidigare i år släppte de för första gången en ranking av universitetens samhällspåverkan baserat på FN:s globala mål för hållbar utveckling.

För mer information angående konferensen, besök THE:s webbplats.

Innehållsansvarig:evenemang@kth.se
Tillhör: Aktuellt