Håll kontakten med KTH via KTH Alumni Page

KTH Alumni Page erbjuder dig möjligheten att välja hur och vad du vill att KTH ska kommunicera ut till dig. Genom KTH Alumni Page lämnar du själv den infomationen du vill att KTH ska känna till samt väljer på vilka sätt du vill hålla kontakten.

Med KTH Alumni Page kan du enkelt logga in med ditt LinkedIn-konto, på så sätt slipper du dubbla användarnamn och lösenord, du kan även logga in med din e-post på ett smidigt sätt. För att nätverka med andra alumner - gå med i vår grupp på LinkedIn, skandinaviens största alumngrupp!

Lämna dina kontaktuppgifter på KTH Alumni page. Synka med ditt LinkedIn konto eller med e-post.

Som registrerad i KTH Alumni Page får du:

  • Stöd att arrangera återträffar
  • Nyhetsbrev från KTH Alumni
  • Inbjudningar till event
  • Inspiration och karriärtips

Mer om registeringen

Det är enkelt att registrera sig i KTH Alumni Page. Besök KTH Alumni Page och välj om du vill logga in via en mejladress eller via LinkedIn. Då registrerar och godkänner systemet din anmälan, och du får bekräftelse skickad till din mejladress. Klicka på länken i mejlet, logga in och färdigställa din profil. Du får nu chans att välja hur du vill fortsätta din relation med oss – t.ex. prenumeration av nyhetsbrev och mottagande av inbjudningar. Efter detta är din profil klar!

Väljer du att logga in på KTH Alumni Page med ditt LinkedIn konto så hämtas automatiskt din arbetslivserfarenhet in i KTH Alumni Page. Om du inte valt att koppla din profil mot LinkedIn så går det bra att fylla i denna information manuellt.

Innehållsansvarig:alumni@kth.se
Tillhör: Alumni
Senast ändrad: 2019-06-11