Biblioteksservice under sommaren

Publicerad 2018-05-24

Öppettider

KTH Biblioteket i Södertälje och Kista har sommarstängt 15/6-10/8. Huvudbiblioteket har begränsade öppettider under juni och augusti samt stängt under juli. Under perioden 18/6-10/8 är Ångdomen, Norra Galleriet, Södra Galleriet och Sydöstra Galleriet stängda och därmed otillgängliga som studieplatser.

Lån och reservationer

Möjligheten att reservera böcker stängs av en vecka innan biblioteket stänger. Reservationsmöjligheten för Kista och Södertälje är avstängd 7/6-10/8 och Huvudbiblioteket 21/6-27/7.

Under sommaren har vi förlängd lånetid över perioderna då biblioteken har stängt. För att se när respektive bibliotek har stängt, se öppettiderna. Om du vill veta vilken lånetid som gäller för just dina lån kan du alltid logga in på ditt bibliotekskonto.

Logga in på ditt bibliotekskonto

Vill du återlämna under sommaren gör du det via bokinkastet utanför Huvudbibliotekets entré. Det gäller även material som lånats från Kista eller Södertälje.

Inköpsförslag och beställningar

21/6-13/8 går det inte att göra inköpsförslag, fjärrlån eller artikelbeställningar. Möjligheten att beställa tryckt material för avhämtning i Kista eller Södertälje stängs av 31/5 och i Huvudbiblioteket 21/6.

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se
Tillhör: KTH Biblioteket
Senast ändrad: 2018-05-24