Library Fair 2021, 13–23 september

Publicerad 2021-09-01

Kom och plocka kunskapens frukt på KTH Biblioteket.

Var? På huvudbiblioteket och online

• Inga frågor är dumma frågor! Fråga våra studentvärdar på plats allt du behöver veta om biblioteket och vår service. Du kan också mejla oss på biblioteket@kth.se  eller använda chatten på vår webbplats.
    När: måndag 13/9, onsdag 15/9, fredag 17/9, tisdag 21/9, torsdag 23/9.
    Tid: 11:00-15:00
  • Se vår korta introduktionsfilm  om biblioteket, för att lära dig mer om våra tjänster.

• Lär känna biblioteket. Gå på en tur i vår vackra byggnad och lär dig mer om våra salar, eller ta vår digitala guidade visning.
  • Lös biblioteksmysteriet ”Vem mördade professor Pannkaka?” Om du klarar det kan du vinna bibliotekets tjusiga tygmärke. Klicka här för att komma till mysteriet . (Mysteriet löses på engelska.)

• Kolla in overaller. Den 15–24 september ställer KTH Biblioteket ut gamla och nyare studentoveraller i bibliotekshallen. Du kan själv bidra till utställningen genom att designa ett eget tygmärke. Missa heller inte vårt quiz om overaller, tygmärken och frackar.

• Delta i debatten. Torsdagen den 16 september arrangerar biblioteket en paneldebatt på engelska om jämställdhet, mångfald och lika villkor. Debatten hålls i zoom klockan 12.15–13.00. Klicka här för att läsa mer och för att hitta zoom-länken.

Välkomna!

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se