Ny utskrifts- och betallösning för KTH-Print

Publicerad 2019-08-27

KTH har gjort en ny upphandling av utskriftstjänsten KTH-Print, och kommer att driftsätta den nya utskrifts- och betalsystemet under sommaren-hösten 2019.

Det mesta är sig likt, så de som använt KTH-Print tidigare kommer att känna igen sig i den nya versionen. Det som är helt nytt är en ny betaltjänst för påfyllning av utskriftskvotan för studenter. Vill du skriva ut i bibliotekets lokaler behöver du också registrera ditt KTH-kort och lägga till skrivaren på din dator.

Det här behöver du göra för att kunna skriva ut

Eftersom det är ett nytt system så behöver studenter (och anställda som skriver ut på skrivare i datorsalarna) först registrera sitt KTH-passerkort på en av skrivarna i datorsalarna. Om man vill skriva ut på datorsalsskrivare från sin egen dator måste man även lägga till skrivaren ”KTH-Print-Student” på nytt.

Här kan du läsa mer om det nya utskriftsystemet

För frågor eller ytterligare information, kontakta KTH IT-Support:
Mejl: it-support@kth.se

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se