Hoppa till innehåll

Webbutveckling, systemförvaltning och design

Our take on web, social media and other tech stuff. From the people behind www.kth.se

Vi söker användbarhetsdesigner

Lite reklam. Vi letar efter en användbarhetsdesigner till IT-avdelningen (ITA) på KTH. Vi har haft bra konsultstöd på det uppdraget en längre tid och nått insikten att det dels är ett kompetensområde vi behöver säkra och ytterligare långsiktigt utveckla med kunskap om vår verksamhet. Därför lämpar sig inte konsultformen så bra och vi vill istället rekrytera en person.

KTH söker en användbarhetsdesigner/User Experience-person

Det handlar primärt om webb av olika slag men området är brett och jag skulle nog beskriva det som en ganska utmanande kombination av cutting-edge teknik och traditioner som på sitt sätt nog kräver kreativitet utöver det vanliga.

Läs hela annonsen här: 
KTH söker en användbarhetsdesigner

Välkommen till vårt team!

Profilbild
Jag arbetar som chef över IT-arkitekturgruppen på IT-avdelningen på KTH.

En kommentar till “Vi söker användbarhetsdesigner”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *