Bowlande bloggkollegor

Igår sågs vi svenska studentbloggare och vår bloggkoordinator Elin för en sommaravslutning; bowling följt av middag. Det har varit riktigt kul att lära känna dessa trevliga människor från andra delar av skolan! Kul att se hur stor bredd det finns i såväl utbildningsprogram som framtida yrkesmöjligheter.

Till hösten kommer alla vi fyra som var med igår att spridas för vinden i och med examen; Rebecca Ahlstrand, Oktay Bahceci, Rebecca Redgert och jag. Elma Josic var tyvärr sjuk igår men kommer fortsätta hålla bloggarflaggan högt i höst! Det kommer såklart också komma nya studentbloggare som tar över efter oss andra, ska bli spännande att läsa om deras perspektiv på KTH. Jag kör på tills augusti när jag blir klar med exjobbet, så tills dess får ni stå ut med mig. Eller ja, så länge ni klickar in på den här hemsidan alltså. Såatteh… gör det. Bra. Tack.