Halvvägs


Igår hade jag min halvvägspresentation av exjobbet. Hur det går till beror lite på ens examinator, men för min del var det en ganska informell presentation av det man kommit fram till hittills och vad statusen på projektet är. Dessutom var vi ett gäng olika exjobbare som presenterade på samma möte vilket gav en intressant inblick i andras projekt. Till exempel är det en som håller på med kommunikation mellan självkörande bilar, riktigt spännande!

Ett överraskande inslag i konferensrummet var små skålar med Lego som stod utspridda mellan platserna. Det visade sig vara ett riktigt bra sätt att hålla sig alert när presentationerna pågick i över två timmar. Att låta en del av hjärnan pula ihop det abstrakta mästerverket ovan medan en annan del lyssnade på presentationen gjorde att man inte tappade koncentrationen, kanske tvärt emot vad man först tänker sig. Gött ändå att få en ursäkt att bygga Lego.

This entry was posted in Exjobb.