Nationaldagsplugg och matfestival

Röda dagar får mindre betydelse när man är student. Nationaldagen till ära tog jag förvisso sovmorgon men åkte ändå in till det nästan helt övergivna kontor i Kista där jag gör mitt exjobb. Kändes bra att få något gjort, har haft lite strul med hårdvaran jag använder för att utveckla mitt projekt men det verkar ha lossnat nu! Att programmera handlar ofta om att ta två steg framåt och ett tillbaka, man stöter hela tiden på nya buggar och får lära sig att det är en del av processen. Bara man tuggar sig igenom det med tålamod och sätter på sig problemlösarhatten så löser det sig till slut.

Jag var dock inte helt ensam på kontoret; en annan exjobbare i som sitter i närheten av mig hade också kommit in för att knacka lite kod. Han heter Xiang och kommer från Kina men läser sin master på KTH.

Efter att ha lämnat kontoret tog jag mig in till Kungsträdgården och den årliga matfestivalen Smaka på Stockholm! Riktigt kul tillställning, även om studentplånkan gjorde att man fick begränsa sina kulinariska äventyr. Fanns dock en del gratis smakprover att ta del av och hyfsat billiga smårätter från de olika stånden 🙂