Sjungom studentens lyckliga dar

Stort grattis till dig som tar studenten nu i dagarna! Jäklar vilken härlig (och hisnande) känsla det är att springa ut i friheten och vuxenlivet. Jag kommer ihåg att det för mig var lite som att ge sig ut på öppet hav; det fanns inte längre något fast land i horisonten. Jag tycker dock inte att man ska oroa sig alltför mycket över det, utan låta vinden och ens inre kompass leda vägen. Så länge en gör något som leder i en riktning som känns rätt så brukar det inte bli helt tokigt iallafall, även om man inte vet exakt till vilken slutdestination man är på väg. Det är det som är spännande; oftast hamnar man inte alls där man hade tänkt sig! Så stort grattis än en gång, och försök göra det bästa av färden genom såväl stormar som soliga dagar. Du kommer garanterat stöta på både och.

2 reaktion på “Sjungom studentens lyckliga dar

Kommentarer inaktiverade.