Throwback till tackfest

Bilden här ovan är från mitt första år på KTH, när jag tillsammans med några andra i ettan arrangerade en tackfest för alla de äldre som varit med och arrangerat mottagningen. Vid just det här tillfället höll vi på att spela in en film för att använda till ett spex (en sorts teaterföreställning) som vi skulle spela upp innan middagen. Vi slet häcken av oss i en vecka för att få ihop slutresultatet och blev tvungna att ta ikapp plugget som vi missat efteråt. Även om vi i vissa stunder var riktigt trötta och less på hela projektet så var det ok på det stora hela när vi gick all-in tillsammans. Det var det första av många härligt orimliga men ambitiösa upptåg och projekt som jag sedermera skulle vara del av inom studentlivet.

Något jag verkligen tar med mig från KTH är glädjen av att arbeta tillsammans med andra mot ett gemensamt mål, och alla läxor jag har lärt mig om gruppdynamik, ledarskap och inte minst om mig själv som person. Jag skulle nog säga att det allra mesta (men inte allt) jag lärt mig inom just det området kommer från studentlivet snarare än själva studierna. Det finns så sjukt mycket att vara delaktig i på den här skolan (om man vill och känner för det) oavsett vad man är intresserad av. Sådan kunskap, som jag tror kommer vara till stor nytta i arbetslivet, går knappast att läsa sig till.