The end is not near, it’s here!

De som har följt min blogg länge, och de som framförallt känner mig vet ju att en av mina favoritserier är The OC. Och jag har sedan en låååång tid tillbaka tänkt att ”mitt sista blogginlägg ska ha samma rubrik som det sista avsnittet på The OC. Så vad innebär detta nu?

Som de flesta har sett har det ekat tomt här igen. Och sanningen är nu när jag närmar mig slutet med min utbildning, så är även min tid som KTH-bloggare tyvärr slut. Jag minns så tydligt när jag väl började blogga att jag trodde aldrig att jag skulle sluta. Men helt ärligt så känner jag mig klar, jag känner att jag har fått dela med mig av mina äventyr, tips, mot- och framgångar osv. Det har varit en stor ära att blogga för KTH. Med andra ord har detta varit ett perfekt extrajobb vid sidan av studierna och det har varit så kul att få dela med min vardag för er. Tur för er att det fortfarande finns andra grymma bloggare på KTH som ni kan läsa samt följa instagram! 🙂

Tänkte slänga in en drös med bilder under min tid som bloggare. Och till dig som ska börja plugga, pluggar eller har pluggat klart har jag några tips – våga att chansa och göra fel, och var stolt över allt du hittills har åstadkommit!

Vi ses när vi ses!

/ Elma

Solig långhelg

Det har varit så skönt att vi under de senaste två veckorna har haft långhelg. Den här långhelgen har varit minst sagt händelserikt. Efter jobbet på onsdagen så var jag med några andra på Tolv och käkade och sedan körde vi någon egen version av 3-kamp. Under torsdagen mötte jag upp Jonna och vi köpte med oss sushi och satte oss vid Liljeholmskajen och njöt av vädret. Fredagen bestod av jobb och igår var Adam och jag ute och flängde runt på Värmdö innan vi drog till Dannielle och Jimmy för lite grillkväll, kubb och Eurovision. Och det här vädret som har varit? Vill aldrig mer ha vinter igen haha!

Det här med exjobb…

… Är inte alltid så lätt! Tanken var att jag skulle göra mitt examensarbete denna period, och jag hade även ett, men av diverse anledningar (inte pga mig!) blev det tillslut inte av. Såklart att man blev snopen för jag ville ju få det överstökat nu, men samtidigt blir det inte alltid som man vill. Jag får helt enkelt göra det till hösten och jag tänker ju alltid att allt sker av en anledning. Kanske beror det på att kommer få ett bättre exjobb?

Så nu när jag inte har något schemalagt i skolan passar jag på att jobba. Det är såklart på AstraZeneca och det blir ytterligare en sommar där. Kan inte förstå att detta är min tredje sommar? Men det är alltid kul att utvecklas inom företaget! 🙂

Det går ju inte ens att tänka negativt när det är sommarvärme nu förtiden?!

Vart har jag hållit hus?

De senaste dagarna har bokstavligen varit så händelserika att jag inte haft tid att sitta vid datorn. Och sedan har jag inte haft lust att blogga via mobilen om mitt hektiska liv. Så jag får väl försöka kortfattat sammanfatta vad jag har haft för mig den senaste tiden.

Tillsammans med Madeleine och Nathalie var jag och såg Imagine Dragons i Globen. Vi hade ståplatser och lyckades hamna väldigt långt fram. Dock börjar jag ifrågasätta mig lite om jag börjar bli ”för gammal” för att springa runt på konserter haha. Framöver lär det nog bli enbart de artister jag verkligen VERKLIGEN gillar. Men Imagine Dragons var iallafall hur bra som helst att se live!

Har även hunnit käka middag tillsammans med en bloggkollega Madde! Sushi sitter aldrig fel, speciellt inte när det är mitt favoritställe. Och sedan häng med Madde är inte heller fel. Hon har alltid massa roliga grejer för sig så man blir ju inget annat än inspirerad. Ni läser väl hennes blogg också?

Fannie har fyllt 25 år så självklart var vi och firade henne i stan. Det började med lite mingel hemma hos henne innan vi slutade upp på Sturecompagniet.

Det har även hunnit vara Valborg! Eftersom jag skulle jobba den 1 maj så tog Adam och jag det lugnt. Vi åkte först in till Kungsträdgården så att jag kunde få titta på körsbärsträden (en av de bästa sakerna med våren!!!) och därefter satte vi oss på en uteservering i närheten. Sedan strosade vi runt i Hammarby Sjöstad innan vi åkte hem till honom och gjorde en lite ”lyxigare” middag.

Hann med ytterligare en konsert! G-Eazy spelade i Annexet i onsdag och Nathalie och jag var och såg honom. Det sjuka var innan vi möttes upp (vi skippade hela förbandet och kom kanske en halvtimme innan han skulle börja uppträda) var att jag ville snabbt till donken för att köpa en cola då jag var så himla törstig. Väl där var det väldigt folktomt och det står en ”kille” före oss i kön och jag minns inte riktigt vad han sa till de i kassan förutom  ”Come on, I’m Sean Kingston man!” Jag tyckte det var lite konstigt och undrade varför han höll på så. Dagen efter upptäckte Nathalie på instagram att det faktiskt VAR Sean Kingston?! Hur sjukt?! Och besvikelsen att vi inte fattade det där och då!

Vädret igår var på topp och Ernst kom med den fantastiska idén att vi skulle ses för en gelato. Vi åkte till Gelato Scarfó vid typ Bromma, och jag tror vi köade i en halvtimme. Men det var så värt, för det var riktigt riktigt gott! Ska lätt försöka ta mig ut dit fler gånger. Frågan är bara hur för det ligger på ”fel sida” av stan för mig haha.

Mina sommarplaner

Snart är (förhoppningsvis) sommaren här och jag har redan vissa saker inplanerade som jag ser fram emot. På konsertfronten verkar det ju komma väldigt många bra artister till grönan så ska försöka se några av dem. Sen har jag ju biljetter till Eminem vilket jag är jättetaggad inför. Inte nog med det så ska jag tillsammans med Madeleine åka till Los Angeles där vi ska gå på Vans Warped Tour. Många av artisterna där lyssnade jag jättemycket på under högstadiet så det ska bli kul och det lär bli en hel del nostalgi. Sedan ska vi såklart turista då jag inte har varit där tidigare till skillnad från Madde som har bott där förut.

I slutet av juli åker jag tillsammans med Adam ner till Bosnien och Kroatien. Först blir det ett litet stopp i Dubrovnik, för att sedan åka vidare till Mostar och innan vi slutligen hamnar på min favoritö – Hvar. Så det blir ju kombinerat med både stadsresor och solsemester.

Inte nog med det så ska jag självklart jobba. Men till skillnad från förra sommaren då jag enbart åkte till Göteborg och annars jobbade non-stop, så blir nog denna sommar mer händelserik. Sen måste man passa på att tillbringa tid ute i Stockholms skärgård, grilla, etc… Vill bara ha sommar här och nu! 🙂

Snart är man tillbaka hääär