Frankfurt Airport

Känns som att jag bara uppdaterar från olika flygplatser haha! Nu befinner jag mig iallafall på Frankfurts flygplats och skulle väldigt gärna vilja stanna kvar här. Utöver det har jag haft en fantastiskt resa, det var välbehövligt att komma iväg. Det har varit intensiva dagar, och även om jag har haft det superbra ska det bli skönt att komma hem till rutiner igen. Uppdaterar mer om min resa senare 🙂

Hej från München

Efter en stressig morgon är jag nu på väg mot Slovenien! För tillfället sitter jag och väntar på mitt anslutningsflyg till Zagreb, för att sedan därifrån bila till Slovenien. Annorlunda hur världen helt plötsligt blir mycket närmare haha. Jag har även varit hurtig på flygplanet och fått en del plugg gjort, samt lärt känna nya människor. Helt okej sätt att fira in helgen.

This entry was posted in Resor.

Resa under studier?

Åka på en semester kan verka lockande medan man är student, för då har man ju mer tid än när man exempelvis jobbar. Under min tid på KTH har jag hunnit med några resor, och på fredag är det dags igen för en mini-semester. Även om det kanske är ”lättare” att åka iväg som student, så krävs det mycket planering. Dels måste man kolla att det inte finns några obligatoriska moment som man kan missa, eller om man ska plugga inför tentamen/har inlämning måste man se till att ligga ett steg före. Vissa kanske kan ta med plugg på semestern, men jag tillhör den kategorin som inte kan göra det haha. Eftersom jag kommer vara borta 5 dagar så måste jag hinna med så mycket som möjligt denna vecka, så jag kan iallafall få njuta lite av Slovenien 🙂

This entry was posted in Fritid.

Bowling, Konsert & Uppsala

Denna helg har varit fullspäckad och jag ligger helt utslagen på sängen. I fredags var vi ett gäng som bowlade,och jag kom näst sist, så jag var lagom glad då. Efter bowlingen gick vi och köpte pizza innan vi hängde hos Ernst. Det blev en lyckad kväll!

Igår var jag på konsert med Nathalie och Madeleine, vi såg All Time Low. Fun fact, när jag gick i nian så sjöng jag och en kompis till en av deras låtar, så gissa vem som blev glad när de körde den igår. Efter konserten rörde jag mig vidare mot city igen, och landade inte i säng förs halv fyra imorse.

Min moster är på besök här i Stockholm, så jag har fått flänga runt överallt för att visa vår vackra huvudstad. Idag däremot, stod det Uppsala på schemat. Ska jag vara ärlig var jag sjukt otaggad, men det vände sedan när vi väl kom fram. Väl där mötte vi upp en av mina sysslingar och vi blev bjudna på lunch och fick en liten sightseeing i Uppsala. Detta var faktiskt första gången jag var där, och trodde inte Uppsala skulle vara så vackert som det var. Måste verkligen åka dit fler gånger!

This entry was posted in Fritid.