Ännu en helg som har passerat

Känns som att jag har varit lite överallt denna helg. Har stort sett spenderat den i Sickla, och det fick bli en runda runt Sicklasjön. Det går ju knappast heller att undvika Hammarbybacken, så för alla som gillar att åka skidor har ju ännu en anledning till att välja Stockholm som studieort. 🙂

Hann även med en mello-kväll med tjejerna, och i år torskade jag quizet som Danni hade gjort. Eller torskade och torskade, jag kom näst sist. Sen i söndags hade Jannis och jag vår sista dans på Mälarsalen. Vet inte om jag hinner fortsätta något mer nu, men förhoppnings blir det iallafall av senare i framtiden. Sen skulle han och Thomas äta sushi, och jag höll de lite sällskap innan jag tog mitt tåg hem.

Nu sitter jag och förbereder mig inför redovisningen för vårt projekt på onsdag. Idag skickades rapporten in och snart är det ääääääntligen över. Som jag längtar!

Bara massa projektarbete…

Vet inte hur jag ska börja detta inlägg utan att nämna något med vårt projekt haha. Som vanligt sitter vi med det, eftersom den ska ju in nästa måndag och min grupp har redovisning på onsdag. Vi är också den första gruppen som ska redovisa så det ska bli… Spännande. Jag kan tycka att det kan vara skönt att redovisa i början för då får man det överstökat, men samtidigt dör jag nervösdöden och vill mest av allt bara skjuta upp det, eller ännu bättre – slippa helt. Men så funkar det tyvärr inte här i livet.

Igår satt jag från 8:00 – 18:00 i vårt projektrum och tillslut var jag helt mör i huvudet. Inte nog med det har jag inte fått så mycket sömn de senaste dagarna, men jag har också lyckats förstöra mina glasögon, så får väldigt lätt ont i huvudet om jag sitter för mycket framför en skärm utan dem. Efter skolan var ju tanken att jag hade bestämt en träff med Nikolina och några andra för en liten AW, eller kan man säga så när man pluggar haha? Men jag hade fortfarande tid att döda tills jag skulle möta upp dem. Som tur var, hade Adam precis slutat jobbet så vi möttes upp och det fick bli hamburgare till middag. Därefter åkte jag till Liffey i Gamla Stan där Nikolina och Aaron var, och sedan anslöt sig Aleksandar till oss också. Ett trevligt avslut på en jobbig dag. 🙂

Klar med en kurs!

Eller det får vi ju se, har ju inte fått ett resultat ännu. Men idag hade vi iallafall redovisning i ledarskapen, samt att vi lämnade in vår hemtentamen så nu känns det skönt att kunna bocka av det! Finns nog ingen härligare känsla för en KTH-student att se en avklarad kurs och högskolepoängen komma in. Nästa vecka ska ju som sagt vårt Ålandsprojekt in och på onsdag har jag redovisning och ska jag vara ärlig är jag riktigt, riktigt nervös redan nu! Betydligt mer nervös än vad jag var idag.

Har inte bara hunnit att fokusera på ledarskapen de senaste dagarna. I lördags var jag, tillsammans med Jonna och Erika hemma hos Fannie. Vi åt sushi (seriöst, jag är beroende av det nu <3) och sedan rörde vi oss mot Boquerian. Vi blev kvar där ett tag och vid 00:30 ville de vidare, men då åkte jag istället mot Slussen och mötte upp Adam och Alexander vid någon bar. Hade trots allt dans med Jannis på söndagen så ville inte vara allt för bakis! 🙂

Igår åkte jag in en snabbis till skolan för att förbereda och göra klart ledarskapen. Innan jag satte mig på campus för att plugga mötte jag upp Nikolina för en fika på Mr Cake. Det var sååååå gott och jag rekommenderar verkligen till er alla att gå dit. Ett av de bättre fiken i Stockholm enligt mig! Sedan satte jag mig i D-huset, och det var faktiskt skönt att sitta själv för en gångs skull och plugga. Brukar ju ändå föredra att ha sällskap. Och så måste jag erkänna att det var lite mysigt att se snön falla, även om jag tycker den kan försvinna så våren kan komma någongång snart!

Fössta tossdan i mass

Februari och mars är två månader jag gärna tycker kan försvinna med raketfart. Men det finns ändå lite hopp nu när det är mars, för ibland uppstår det lite vårkänslor och ger hopp om att våren faktiskt är påväg. För att försöka tänka lite positivt tänkte jag lista de saker som jag vet kommer inträffa i mars!

  • Har planerat att hänga oftare med tjejerna, blir ju inte så nu när alla är på olika håll
  • Redovisning i ledarskapen, så det ska bli skönt att kunna bocka av den.
  • Inlämning av vårt projekt om Ålands Vatten, och redovisning där med. Det om något ska bli så skönt att få överstökat!
  • Tentaperiod – har en resttenta i organkemi som jag dras med, vet dock inte om jag ska skriva den utan kanske ta den till juni istället då vårt projekt har tagit upp så mycket tid.
  • Ljusare tider! Man märker redan nu att dagarna blir längre (tack och lov) och snart är det ju sommartid?!
  • Min katt fyller 12 år?! Tänk att jag har fått ha min lilla älskling så länge, och jag tänker inte ens på att hon är så gammal haha.
  • Vågar man hoppas på att få möjligheten att snöra på sig conversen och plocka fram vårjackorna?

Förra året invigde jag mars med världens bästa stad – Paris! Någon som vill åka dit med miiig?!  

Vart är våren?

Förra vintern gnällde jag konstant hur less jag var på den. Det hann gå bara några dagar in i november och jag längtade redan till april. Denna vinter har jag knappt hunnit reflektera att det ens varit vinter för att jag har haft så mycket att göra… Förs nu! Alltså, kom igen? Min projektgrupp och jag bestämde oss för att ta ledigt idag och tur var väl det. Skulle även ätit lunch med tjejerna i stan men ingen av oss var sugna på att åka in eftersom det är ju osäkert om man ens kommer hem haha. Det var dock iallafall mysigt att vara hemma medan det var snöstorm ute, och jag fick en hel del gjort idag. Dock längtar jag inte tills all denna snö smälter. Om den ens gör det, verkar ju som vi kommer dras med vintern ett bra tag framöver…