London Part 2

Dag nummer två i London började med en liten promenad för Ernst och mig genom Hyde Park, innan vi mötte upp Alex och Maria. Vi hade fått för oss för att vi skulle utforska Camden Town innan all folkmassa dök upp. När vi anlände dit var vi alla skeptiska, och Maria och jag ville genast åka och göra något annat, medan Ernst ville se sig mer omkring när vi ändå tagit oss dit. Det slutade med att vi blev kvar där i över två timmar och strosade runt.

När vi kände oss färdiga med Camden Town, åkte vi såklart till Westminster för att se på kära Big Ben. Dock var det omöjligt att ta sig fram då det var knökfullt med människor. Vi slog oss ner på en italiensk resturang för att få lite energi, innan vi tog tuben till Oxford Street. En intressant sak som jag noterade vid Londons tunnelbana är att de avstigande inte har något ”företräde”, till skillnad från i Stockholm, vilket för mig är annorlunda. Då det aldrig är uppskattat i Stockholm, så funkade det ändå i London.

Vi strosade igenom Oxford Street och kikade i lite affärer, innan vi fortsatte in på New Bond Street. När vi var färdiga med shoppingen, (var ändå bara jag som gick lös i alla affärer) började jakten på en typsikt brittisk pub, så Ernst och jag kunde få käka våra fish n chips. Det är ett måste när man besöker Storbritannien, vare sig man gillar det eller ej.