Gröna fingrar?

Vet inte vad som har flugit in i mig men nu den senaste tiden har jag blivit besatt av att plantera saker. Tog bilen imorse till närmsta plantshop och köpte några blommor, och sedan har jag hållit på och fixat med det hela. Dessutom väntar jag spänt på att min sallad, tomat och jordgubbar ska börja växa. Har alltid varit skeptiskt när mina föräldrar har hållit på, men nu inser jag faktiskt att det är kul haha, vuxenpoäng?

Annars händer det inte mycket. Igår jobbade jag mitt sista pass innan sommaren. Och nästa gång jag ska jobba på AstraZeneca igen så har det gått ett år sedan jag började?! Mycket har hänt sedan dess och jag ser själv hur jag har utvecklats. Att få jobba med något som har med ens utbildning att göra ger väldigt mycket, och ibland glömmer jag bort att inse hur långt jag har kommit när det gäller min karriär.