Långhelg

Medan alla andra var lediga igår så jobbade jag. Man får ju passa på när det är röd dag då det ger bättre betalt. Efter jobbet åkte jag in mot stan där jag mötte upp Danni, Erika, Fannie, Jonna, Isabella och Jesper för vi skulle nämligen se Norlie & KKV på Gröna Lund. Då vi var där lite tidiga innan själva konserten passade vi på att åka Jetline och jag trodde bokstavligen att jag skulle dö. Har inte åkt några attraktioner på grönan sen jag var 14 år och tänkte nu när jag är ”vuxen” så skulle jag vara mer våghals, men icke. Berg- och dalbanor är verkligen inte min grej haha.

Efter konserten så åkte jag med Danni hem för en liten sleepover, och sådant är verkligen sååå underskattat. Kommer ihåg att man hade sådant jämt när man var yngre. Vi satt iallafall och pratade om allt och sedan kollade vi på Micke och Veronica. Filmen var ingen höjdare, och jag sov igenom halva filmen.

This entry was posted in Fritid.