Coldplay förgyller mitt liv

Nathalie och jag anlände i lördags i Göteborg på eftermiddagen, och efter att ha fräschat upp oss på hotellet gick vi och åt på Pinchos. Riktig cool resturang med good mat, rekommenderas verkligen! Det var ganska dött på kvällen i och med att det var midsommardagen, men vi promenerade runt lite på Avenyn innan vi drog tillbaka till hotellet och däckade för båda var trötta.
Söndagsångesten existerade inte igår i och med att det äntligen var Coldplay! Var ju och såg de på Friends förra sommaren och sedan dess har jag sagt till mig själv att jag måste se dem igen så fort jag får chansen, för den kvällen var underbar. Blev dock väldigt chockad av att de redan skulle komma tillbaka på mindre än ett år. Men när biljetterna släpptes i oktober tvekade Nathalie och jag inte en sekund – vi skulle se dem!

Förstår inte heller hur mycket tur Nathalie och jag alltid har när det gäller konserter? Igår var ju vädret sämst, det kom skur efter skur och vi gjorde inte mycket under dagen förutom att strosa runt i Nordstan. Efter att vi hade fixat oss på hotellet gick vi återigen till Avenyn för att ta någon drink, men allt var ju verkligen knökfullt så vi slutade upp med att hänga i baren på Vigårda haha. Vi hade inte heller bråttom eftersom vi ändå hade sittplatser, så vi tog det lugnt och väntade tills ytterligare en skur skulle passera. När vi kom till Ullevi tog vi skydd för ännu mer regn innan vi ställde oss i den stora klungan in till arenan, vadå kösystem haha. I och med att det var omöjligt för oss av allt folk att gå till vår ingång som stod på biljetten följde vi bara strömmen, och när vi äntligen lyckades komma in säger Nathalie ”Eeeh, jag tror vi har hamnat på ståplatserna?!”

Vi lyckades hitta en plats på hörnet längst fram, vilket jag aaaaaldrig trodde skulle hända under min livstid under en Coldplay konsert bland 60 000 människor. Kvällen var alldeles magisk och deras musik får verkligen en att känna sig levande. Detta var lätt den bästa konserten jag någonsin varit på och jag vet inte hur jag ska göra för att slå denna kväll när jag ska se dem nästa gång, för detta var inte sista gången!