Day off

Detta är min sista fria vecka innan jag börjar jobba igen, och ska göra det 8 veckor framöver. Så jag passar på mig att lata mig extra mycket medan jag kan. Synd bara att vädret ska vara sämst resten av veckan…

Tanken var att jag skulle storstäda idag, dvs sortera alla papper/böcker jag inte behöver, rensa mina väskor på allt skräp jag släpar runt på, och gå igenom min garderob. Gjorde jag det? Nej. Det får helt enkelt bli morgondagens projekt. Däremot storhandlade jag och passade på att göra nästa veckas matlådor, så lite hurtig har jag allt varit. Plockade även upp Emmy då hon behövde kolla i affärer, sedan gled vi som vanligt runt i Nynäs. Inte mycket annat man kan göra här när regnet vräker ner. Närmare kvällen satte jag mig på balkongen och började läsa en av mina 5 böcker jag köpte i vintras. Man hinner ju aldrig läsa böcker medan man passar på, så i sommar får jag passa på att plöja mig igenom alla dem. 🙂

Bilden beskriver mitt tålamod till regn, även om det är snäppet bättre i Paris haha