Midsommar

Det känns så tråkigt att det är ett faktum att vi går nu mot mörkare tider. 🙁 Men än är sommaren inte förbi! Idag var det, som de flesta vet midsommar och det firade jag ute på Torö. Nu ligger jag dock i soffan och proppar i mig jordgubbar samtidigt som jag kollar på The OC. Vet inte hur många gånger jag har sett om den serien men jag kan tröttnar aldrig.

Det är riktigt skönt med långhelg, och för min del blir det en lång långhelg då jag inte är tillbaka till jobbet förs på tisdag. Åker nämligen till Göteborg imorgon tillsammans med Nathalie, och på söndag ska vi se Coldplay! Är riktigt taggad eftersom deras konsert i Stockholm förra sommaren var en av de bästa jag har varit på. Sen ska det såklart bli kul med lite miljöbyte samt kvalitetshäng med Nathalie.

Har blivit så dålig på att fota den senaste tiden så det får bli en bild från Torö stenstrand från förra helgen