Sommar på AstraZeneca

Vet inte vad som har hänt med mitt immunförsvar den senaste tiden, men jag har åkt på världens förkylning igen. Eller rättare sagt så fick jag halsfluss och jag har bokstavligt talat varit helt död den här veckan. Och som alltid när jag är förkyld har jag tendens att börja blöda näsblod vilket såklart hände idag på jobbet, spänning i vardagen!

Nu är jag back on track på AstraZeneca på heltid igen och det känns underbart. För tillfället blir jag upplärd på en ny metod och jag kan knappt vänta tills jag får bli helt självständig. Kortfattat sagt är min nya arbetsuppgift att analysera vatten i diabetes-tabletter vilket är jätteintressant. Sen är det så kul att ha Erika, Ernst och Alex tillbaka igen, som jag har saknat vårt lilla gäng.

Trots att jag älskar mitt jobb så betyder det inte att jag klagar på att det är fredag. Ska bli skönt att få vila upp sig ordentligt, framförallt då jag har varit så krass. Dock ska jag på examensfirande imorgon och på söndag fyller mamsen år så det ska vi förhoppningsvis fira ute i skärgården.