Sveriges Nationaldag

Ibland är det faktiskt fascinerande hur kroppen kan säga ifrån när det blir för mycket. Jag som har tendens att överbelasta mig själv med ansvar, fick ringa SöS häromdagen för att kolla vad det var för fel på mig då min kropp gav ifrån sig symptom jag aldrig stött på tidigare. Enligt google var det ju allt från diabetes till cancer det tydde på, (ja jag vet, man ska aldrig googla) men tydligen var det ”bara” stress… Så därför har ekat tomt här i några dagar. Nu mår jag dock bra igen.

Iallafall, jag har officiellt gått på sommarlov och det invigdes med att fira Sveriges Nationaldag med ett par härliga människor idag. Vi drog till Paolo Robertos resturang uppe på Åhlens och åt lunch, och därefter promenerade Azra, Shesze och jag till Gamla Stan och satt där ett tag och njöt av det härliga vädret. Sedan drog jag till Strandvägen där jag mötte upp Jakob. Vi har inte setts på typ en månad, och nu får man passa på innan han flyttar tillbaka till Berlin igen på heltid. 🙁