Vad vill jag jobba med i framtiden?

Ibland har jag svårt att inse hur lyckligt lottad jag är att redan vid 22 års ålder får prova på ingenjörsyrket på ett multinationellt företag. Att ha en bra karriär har sedan många år tillbaka varit ett av mina viktigaste mål. AstraZeneca är ju ett företag jag verkligen vill fortsätta utvecklas inom, men ändå vet jag inte riktigt vad jag vill jobba med i framtiden. Jobba i labb har sina fördelar, det är väldigt kul (om allt går som det ska) och dagen i sig passerar väldigt fort. Däremot skulle jag vilja testa att blanda in lite business och marknadsföring med mina kemiteknikkunskaper. Sedan vore det en dröm om jag fick chansen att få resa mycket inom jobbet, då jag har lätt att anpassa mig efter allt och alla, oavsett vem man är eller vad det är för tidszon.

Vad det än blir i framtiden så tror jag att det kommer bli bra. Jag ger inte upp i första hand när det gäller att åstadkomma något jag strävar efter. Så envis som jag kan bli kämpar jag verkligen för att lyckas med mina drömmar. Men just nu är jag iallafall väldigt nöjd med tillvaron, för jag har världens bästa sommarjobb. 😉

2 reaktion på “Vad vill jag jobba med i framtiden?

 1. Kim

  Hej Elma! Vad tur att du trivs på sommarjobbet, jobba inte ihjäl dig bara och passa på att njuta av sommaren ; – )

  Mvh
  Kim

 2. Elma Josic Inläggsförfattare

  Hej Kimpa!

  Tack för tipset, självklart ska jag passa på att njuta av sommaren också, måste ju komma ikapp dig med brännan!

Kommentarer inaktiverade.