Hemma i Nynäshamn

Det känns som att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag som går och jag försöker klura ut varför. Idag känns det som att det är söndag, vilket främst beror på att jag var hemma från jobbet igår. När jag vaknade så hade jag så himla ont i magen att jag inte kunde stå upp, och när det fortfarande varade efter två timmar bestämde jag mig för att stanna hemma. Surt för plånkan, men vad ska man göra. Närmare kvällen började det avta och imorse när jag fick sova ut så verkar det nu ha avtagit helt.

Idag har främst hunnit med att tvätta så jag slipper göra det imorgon, samt att jag har följt med mamma som släptåg till Ösmo Plantshop, varit i hamnen och tagit en lång promenad. Vanligtvis brukar det vara mycket mer fart för mig och jag försöker gärna fylla ut mina dagar till max. Men just den här sommaren har jag kommit i någon slags fas där jag inte har lust att göra saker än att ta det lugnt. Å andra sidan har jag en hel del saker inplanerade i höst så det kanske är lika bra. Alldeles strax ska jag äta innan jag lägger mig och soffan och återigen kollar igenom några avsnitt av The OC.