Stockholms 3 bästa caféer

Sommarvädret har inte visat sina bästa sidor hittills. Då tycker jag att det är en alldeles utmärkt idé att umgås med sina vänner på ett café. Därför tänkte jag passa på att ge mina tre bästa tips på caféer i Stockholm som faller mig i smaken. När skolan börjar och det blir återigen höst och mörkt, så är en fika ljuspunkten i mina vardagar. 😉

Wienercaféet

Lyx: Ett café beläget på Östermalm vars tema är inspirerat från Wien och Paris. Priserna är kanske inte riktigt studentanpassande men deras bakelser är otroligt goda, likaså deras kaffe och te. Inredningen är fantastisk och sen älskar jag att man faktiskt blir serverad istället för att gå till kassan och beställa där. (Ja jag har tendens att hålla i massa saker som plånbok, mobil, SL-kort och annat, så jag är alltid rädd att jag ska tappa brickan när jag själv måste bära haha)

Vete-katten
Medel: Om det är något café jag ofta hänger på så är på Vete-katten som ligger mellan T-centralen och Hötorget. Det började redan när jag var 8 år och var där första gången med mamma, sedan dess har jag varit stammis. Har alltid beslutångest när jag ska äta på Vete-katten för allt är så gott. Anledningen till att jag älskar detta ställe beror på att stämningen är på topp, elegant inredning och man får det man betalar för.

Espresso House
Budget: Tror alla mina läsare har hört talas om Espresso House mer eller mindre då man kan hitta det typ överallt i detta avlånga land. Espresso House går alltid hem, oavsett om du har bråttom till tåget och ska bara ha en latte, eller för att äta av deras bagels till lunch i lugn och ro. Dessutom är Espresso House det optimala pluggstället då det oftast brukar vara lugnt. Många studenter brukar gå och plugga, och när jag själv gör det beror det främst på den mysiga stämningen och deras studentvänliga priser.

E-postadressen publiceras inte.