Utbildning hela dagen

Idag fick det bli en liten paus från labbet, då det var utbildning för mig hela dagen lång. Men det var lite skönt faktiskt, att bara få sitta och lyssna och inte behöva springa runt överallt. Utbildningen handlade främst om AstraZeneca, och det var intressant att få lite mer kunskaper om allt annat om företaget och vad man arbetar med. Man är ju själv så insatt på det man själv gör och bara det känns så otroligt mycket, men sanningen är det bara är en väldigt liten del. Utbildningen avslutades med att man blev indelad i olika grupper och fick köra ett brädspel, där frågorna handlade om det som vi hade lärt oss under utbildningen. Riktigt kreativt faktiskt. 🙂

Imorgon är det dock en vanlig arbetsdag som gäller. Har massor med analyser jag måste göra, så jag måste planera noga hur jag ska lägga upp det för resten av veckan. Men det blir nog bra.

Pyjamasbyxor och kattmys, skönt att någon saknar mig när jag är borta om dagarna…