Ute i naturen

Jag har knappt hunnit reflektera över att det har varit helg och nu sitter jag här med söndagsångest. I fredags åkte jag hem med Alex, Erika och Ernst och sedan slappade jag hos Ernst ett tag innan jag drog till Humlegården. Väl där mötte jag upp Danni, Erika och Jonna och vi hade picknick i det underbara vädret. Det var så underbart at få se Danni och Jonna igen. (Erika och jag får ju stå ut med varandra på jobbet) Vi catchade upp sen sist och därefter hade vi boule-turnering på gräset. 😉

Igår hann jag bara vakna, klä på mig och slänga i mig frukost innan jag skulle iväg. Blev upplockad av Shesze och vi åkte till Willys för att storhandla. Sedan åkte vi mot Tumba och efter att ha kört vilse x antal gånger kom vi äntligen fram dit vi skulle. Vi var ett stort gäng som skulle grilla, och även om vädret inte var det bästa så blev det lyckat. En paddeltur hann vi med också, hade verkligen glömt bort hur roligt det faktiskt är. Det var verkligen så skönt att vara ute till havs och bara njuta av naturen.

Och vad händer idag då? Just nu håller jag på att tvättar, och efter det ska jag åka och handla och förbereda allt inför veckan. Sedan ska jag bara ligga i soffan och kolla på några avsnitt av The OC. 🙂

This entry was posted in Fritid.