Veckan som har gått

Veckan som har passerat har i stort sett bestått av jobb. Det har varit en hel del att göra vilket har resulterat övertid förutom igår. Dessutom har jag legat lite back när det gäller antal timmar för sömnen så imorse var det otroligt skönt att vakna utan att något larm ringde.

Förutom jobb har det även hänt lite annat denna vecka:

  • I onsdags efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa Linda, Louise, Ante och Daniel. Det fick bli en middag på Phils Burger följt av lite fika därefter. Alltid lika roligt att få umgås med dem.
  • Jag är inte längre under upplärning på min nya metod utan har mer fria tyglar på jobbet. Dock känns det alltid lite läskigt i början när man får göra allt själv och det inte finns någon som bekräftar
  • En liten rolig sak som hände igår kväll – Jag låg i soffan och plöjde igenom några avsnitt av OC samtidigt som jag snapade med folk. Helt plötsligt får jag en snap från Danni där hon har fotat TV:n att hon också ligger och kollar på OC, samma avsnitt och typ samma scen som mig?! Vad är oddsen haha. Great minds think alike
  • Äntligen var det dags för min klipptid! Det är alltid så svårt att få tid hos min frisör och jag fick boka 3 månader innan för att få tid idag. Och jag vägrar att klippa mig hos någon annan. Så idag fick det bli en liten tur till Haninge centrum, och efter min klipptid passade jag på att kolla runt lite i affärer. Även om det är kul att shoppa i sällskap, så kan det ibland vara riktigt skönt att strosa runt själv.