Gillar inte tisdagar

Som jag nämnt tidigare i denna blogg så är tisdagar de värsta dagarna i veckan enligt mig. Denna tisdag började iallafall med att jag försov mig – en timme! Så jag klädde snabbt på mig och rackade ner till tandläkaren. Väl hos tandis gick det bra, är jättenöjd med min nya tandläkare (även om min gamla också var väldigt bra) och jag hade varken några hål eller visdomständer på G. Efter det åkte jag till skolan där jag skulle träffa min nya tandempartner Jonah vid lunch, så det var trevligt att få lära känna honom bättre och få ännu mer kunskap om USA.

När jag kom hem från skolan insåg jag att jag hade glömt mina nycklar, med andra ord blev jag utelåst ett litet tag. Tur iallafall att det blir tacos till middag, min motivation idag.

Känner mig lite som Grumpy Cat idag…

This entry was posted in KTH.

E-postadressen publiceras inte.