Dagstrip till Åland

Projekt är vanligt förekommande på KTH. Tror i princip i varje kurs jag har haft på KTH har vi ständigt arbetat med projekt, eller grupparbeten. Det är en stor fördel inför arbetslivet då samarbete är väldigt viktigt. I kursen kemiteknik 3 som jag läser nu, har vi ett stort projekt på gång (som jag nämnt tidigare) där vi min projektgrupp ska ge ett förslag på en anläggning för rent dricksvatten på Åland.

Igår åkte vi på ett studiebesök på Ålands Vatten i Mariehamn. Det blev en tidig morgon och jag kom hem väldigt sent, men det var värt det. Väl på Åland fick vi träffa VD:n för Ålands Vatten samt en planeringsingenjör därifrån. Detta studiebesök var väldigt givande, då vi fick mycket kunskap om företaget samt att vi fick se hur allt såg ut. När vi åkte därifrån kändes allt mycket lättare och jag ser verkligen framemot att arbeta mer med detta projekt.

Då vi hade ett möte idag på morgonen med vår handledare är jag lagom sliten efter denna vecka, för att inte tala om efter gårdagen. Det ska bli SÅ skönt med helg. Alldeles strax ska jag träffa Nathalie och vi ska mest bara ta det lugnt. Imorgon ska jag till Uppsala och på söndag ska jag ta igen lite plugg och därefter blir det dans!