Mina 3 favoritställen på KTH

Borggården: Även om Borggården är vackert nu när det är snö, så finns det inget som slår när man kan sitta ute i solen och äta sin lunch med sina vänner. Jag vet att jag har tjatat om detta 1000 gånger, men jag kan inte låta bli. Det är något speciellt med atmosfären där, och varje gång jag går förbi där kan jag inte låta bli att fascineras över omgivningen. Det spelar ingen roll om det är en varm sommardag, spöregn eller snöstorm, Borggården kommer alltid vara min favoritplats på KTH!

KTH Biblioteket: Varje gång jag bestämmer mig för att plugga i skolan väljer jag alltid att sitta på KTHs bibliotek. Enligt mig är det det ultimata pluggstället på campus då det finns grupprum, tysta salar och en cafeteria där det går att köpa mat och fika (som student är fika väldigt viktigt!) Dessutom brukar jag alltid stöta på någon jag känner i biblioteket, vilket jag alltid tycker är kul då jag gärna varvar mina studier med att vara lite social. 😉

THS Café: Har skrivit en del inlägg tidigare som handlar om THS Cafés frukostbuffé som de serverar varje morgon mellan 07:45 – 10:00. Älskar att starta dagen där med en god frukost tillsammans med mina vänner till ett studentvänligt pris! Det är också trevligt att ta en fika där på eftermiddagen, och en bra pluggmiljö.

This entry was posted in KTH.