Inspirerande event med Pepp!

Gårdagen var minst sagt händelserik! Hade ledarskap hela dagen, och därefter rörde jag mig mot reaktorhallen. Det var nämligen så att Pepp skulle hålla sitt kickoff event, och deras projektledare Antonia hade bjudit dit mig för att närvara. Tänkte skriva ett litet mer utförligt inlägg om kvällen lite senare, men kortfattat sagt är Pepp ett mentorsprogram. Syftet är att du som tjej får en mentor från högskola/universitetet som visar och förklarar de möjligheterna som teknikbranschen har att erbjuda.

Eventet blev riktigt lyckat! Det bjöds på mat, tre olika föredrag från kvinnor ute i arbetslivet och valet av plats där eventet hölls var ju bara w-o-w! Dessutom var min härliga bloggkollega Madde också på plats, rekommenderar er verkligen att kika in på hennes blogg också! 🙂 Passar även på att slänga upp lite bilder från igår.

This entry was posted in KTH.

2 reaktion på “Inspirerande event med Pepp!

Kommentarer inaktiverade.