Mina sommarplaner

Snart är (förhoppningsvis) sommaren här och jag har redan vissa saker inplanerade som jag ser fram emot. På konsertfronten verkar det ju komma väldigt många bra artister till grönan så ska försöka se några av dem. Sen har jag ju biljetter till Eminem vilket jag är jättetaggad inför. Inte nog med det så ska jag tillsammans med Madeleine åka till Los Angeles där vi ska gå på Vans Warped Tour. Många av artisterna där lyssnade jag jättemycket på under högstadiet så det ska bli kul och det lär bli en hel del nostalgi. Sedan ska vi såklart turista då jag inte har varit där tidigare till skillnad från Madde som har bott där förut.

I slutet av juli åker jag tillsammans med Adam ner till Bosnien och Kroatien. Först blir det ett litet stopp i Dubrovnik, för att sedan åka vidare till Mostar och innan vi slutligen hamnar på min favoritö – Hvar. Så det blir ju kombinerat med både stadsresor och solsemester.

Inte nog med det så ska jag självklart jobba. Men till skillnad från förra sommaren då jag enbart åkte till Göteborg och annars jobbade non-stop, så blir nog denna sommar mer händelserik. Sen måste man passa på att tillbringa tid ute i Stockholms skärgård, grilla, etc… Vill bara ha sommar här och nu! 🙂

Snart är man tillbaka hääär