Mobildetox

 I fredags var jag som sagt med tjejerna hemma hos Danni. Tanken var att vi skulle fira Erika och det blev så lyckat! Vi hade riktigt kul med både skratt, sång och massa god mat. Mot slutet av kvällen droppade in lite mer folk och slutligen hamnade jag i säng runt 5:00.

Som de flesta kanske noterade var det äntligen riktigt vårväder i Stockholm igår. Och Adam utmanade mig att jag inte skulle använda min telefon på heeeela dagen (förutom några få undantag, så som att samla på mig bloggmaterial haha) och det var faktiskt riktigt skönt. Man förväntas ju att ständigt vara uppkopplad och det är lätt att man fastnar själv för alla sociala medier och bara scrollar. Så igår fick jag verkligen bara njuta av det underbara vädret och nuet. Adam och jag promenerade från Sickla till Hammarby Sjöstad och däremellan satte vi oss och njöt av en glass. Allt som allt var vi ute och spatserade i 4 timmar och det firades med en pizza på kvällen. 🙂

This entry was posted in Fritid.