Tyck till

Tja tja!

Var ett tag sedan jag hade en frågestund på bloggen och det är dags igen. Jag vill att ni läsare tycker till i kommentarsfältet och ställer alla möjliga frågor till mig! Inga frågor är dumma eller out of line, och ni kan fråga om vad ni vill – KTH, studentlivet, stockholm, plugget, om mig, allt möjligt helt enkelt! Vi får se om det blir video eller text denna gång 😉

Ställ dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag på dem så snart som möjligt!

4 reaktion på “Tyck till

 1. Emelie

  Jag är lite nyfiken på vilken sorts programmering man främst får lära sig på data på kth. Mjukvaru-kodning eller hårdvaru-kodning? En blandning av båda? Låter lite ospecificerat men jag vet inte hur jag ska uttrycka det bättre. Mvh Emelie

 2. Shengül

  Är alla typ jätte inne på datorer eller finns det ”vanligt folk” också? :p Hur är mångfalden i programmet? MAO är det en viss typ av människa som söker sig till data eller är det många olika typer?

  Hur högt är studietempot? Hur många timmar om dagen måste man plugga om man har genomsnittliga betyg på gymnasiet för exempel? Hur många är det som inte klarar av studierna och hoppar av?

 3. Daniel

  Skulle vara intressant att höra mer om din tid på Apple, hur du fick jobbet, hur intervjun gick till osv. För en blivande datalog är din story inspirerande och skulle vara tacksam om du kunde ge lite tips 🙂

Kommentarer inaktiverade.