Fika förlänger livet

Igår skulle Carro ta en break från hennes tentaplugg så vi begav oss därför ännu en gång till Mr. Cake för att prova deras frukostalternativ. En rolig sak med Mr. Cake är att det ligger i KTH:s arkitekturskolas gamla lokaler som för övrigt en gång i tiden blev framröstad som Stockholms fulaste byggnad (men som är raka motsatsen enligt mig).

Det smidiga med KTH:s placering är att det finns fler fikaställen i närheten än vad man rimligtvis kan upptäcka på en femårig utbildning. Mr. Cake ligger t.ex. bara fem minuters promenad därifrån 🙂

Det vi båda bestämde oss för att beställa var det amerikanska frukostpaketet som såklart inkluderade riktigt smöriga amerikanska pannkakor + en valfri råsaft + en massa kaffe. Lite dyrt var det men ibland får man må lite 🙂

Det vattnas i munnen varje gång jag tittar på bilden

En reaktion på “Fika förlänger livet

Kommentarer inaktiverade.