KTH-Kista

Jag glömmer alltid att det finns ett campus i Kista också. Men varje gång vi har en tenta där, vilket händer 1 gång varje år ungefär så påminns jag om hur sjukt fint det är där. Enligt mig så är de lokaler och allt som finns där ute i kista flera gånger finare och fräschare än det som finns på Valhallavägen där vi på data har alla våra föreläsningar och övningar. Kan vara för att det är relativt nybyggt men de har verkligen gjort ett riktigt bra jobb, så om ni ska läsa något program som håller till i Kista så tycker jag verkligen inte att man ska se det som något negativt alls med tanke på hur nybyggt det är!

kom på att jag borde ta en bild när jag var påväg hem igen från tentan 😛

Det var också helt lugnt att skriva tentan även om jag hade glömt registrera mig till den, så länge jag hade med mig ID och registreringsintyg utskrivet så var allt lugnt. Dock fick jag ändå vänta 30 min innan jag blev insläppt, men som tur var påverkade det inte min prestation på tentan något eftersom frågorna var så att man antingen kunde det eller inte 😀

 

2 reaktion på “KTH-Kista

  1. Ludvig Janiuk

    Varje gång det är tenta på kista (vilket är högst en gång per år) så upplever jag samma scenario av ”fuck, varför kollade jag inte lokalen förräns jag redan var på campus?”

  2. Thomas Peterson

    Haha, jag har alltid dubbelkollat var lokalen är dagen innan tentan.
    Och om jag inte vet var det är har jag redan gått dit och kollat dagen innan.

Kommentarer inaktiverade.