För er som inte kan få nog med info om livet som KTH-student

Tänkte tipsa om de instagramkonton som jag själv följer som har med KTH att göra, för er som inte kan få nog av KTH  😛

kthhallen – Detta konto är till för KTHs gym  och träningshall. Brukar vara olika sport events där som volleyboll turneringar osv, ett bra stället att få info om detta 🙂

en bild från förra årets volleyboll tunering som jag deltog i 🙂

kthalumni – Detta konto är till för de som tagit examen från KTH och vill dela med sig livet efter eller om de vill dela med sig av sina minnen från deras tid som studenter på kth.

kthstudent – Är KTHs mest följda konto skulle jag gissa och det konto som de flesta är bekanta med. det en student från KTH som varje månad tar över kontot och delar med sig av sin vardag.

KTHs finsmakare – Ett nytt konto som berättar om olika ställen att äta på runt om KTH. Man får en recension på smaken, priset och bemötandet av personalen.

3 reaktion på “För er som inte kan få nog med info om livet som KTH-student

1. Ramtin Javanmardi Inläggsförfattare

Nu är det fixat! Tack för att du påpekade att den var fellänkad 😀

2. Hanna

Tack för att du tipsade om KTH Alumni-s konto!

Hanna/KTH Alumni

Kommentarer inaktiverade.