Lite gråtfärdig fortfarande

I morse på tunnelbanan såg jag en dam bli ledd av sin ledarhund. Jag har aldrig sett ett djur med sådan finess förut! Med millimeterkänsla och konstant uppsyn gick dom försiktigt på tunnelbanan och jag blev så rörd att jag fällde en tår. Damen kom på säkert och hunden var överlycklig med viftande svans. VILKEN UNDERBAR GREJ!

Inom loppet av 24 timmar

Livet som exjobbare är kul, särskilt när vi är ute och träffar så många företag! Det är stora skillnader på vad jag gör om dagarna. Igår fyllde jag ju även år, så jag var ute och firade med vänner! Men sen är det ut igen och hälsa på företag. Idag hamnade vi långt under jorden på besök i en gruva!

Och 2 timmar senare var vi tillbaka på kontoret på Grev Turegatan vid Östermalm där vi jobbar.

I morgon är sista ansökningsdagen till KTH!

Passa på att söka till någon av KTHs alla utbildningar! Du kan välja flera stycken så kör och prova dig fram 🙂 Eller ta ett sabbatsår. Eller ta dig tillbaka till studierna efter ett sabbatsår! Jag går mitt sista år nu (av 5) och det har varit värt det.

Ta inte valet av program allt för seriöst. Folk byter hela tiden. Mellan program och linjer och branscher och intressen. Välj något som är bra nog idag. Sen kan du lära dig från det i framtiden! Tiden går oavsett vad du gör, så du kan lika gärna göra något riktigt bra med den 😀

Hoppas vi ses på KTH i augusti! Jag redovisar exjobbet då så jag hinner se er innan jag försvinner ut i världen. Holla if you see me!

Kom igen det blir kul!

Mysig påskhelg med familjen

Åkte upp till föräldrarnas nya hus och promenerade runt på deras mark. Fint men så himla kallt! Blev en riktigt lugn helg med återhämtning. Passar mig bra för jag har fullt upp denna vecka med 5 intervjuer till exjobbet, min födelsedag och 2 Peppevent!

Stackars mamma kan aldrig få en seriös familjebild