Så fort jag har klarat det här, då kommer jag vara lycklig!

Under tunga perioder på KTH kan jag komma på mig själv med att tänka att så fort jag är klar med den här labben, eller inlämningen, eller tentan, då kommer jag vara lycklig.

Men varför skulle det vara så egentligen? Vi vill gärna tro att gräset är grönare på andra sidan hela tiden. Men sanningen är att det blir bara vad du gör det till just nu. I det här ögonblicket. Det kommer aldrig en bättre tid att ha kul. The time is now.

Så när jag märker att jag går i sådana tankar, då tänker jag på allt fantastiskt som händer mig varje dag och som jag inte uppskattar tillräckligt mycket. Jag tänker på hur jag och mina vänner under extrem press alltid lyckas ha kul och vara vänliga. Hur jag gång på gång har misslyckats med tentor och lika många gånger har jag bara rest mig upp igen och gjort om det. Vilken otrolig frihet jag har som varje dag får gå och skapa ett långsiktigt värde! Att jag varje dag får prioritera bara mig själv och mina förväntningar på livet.

euT8KoVMH9YaZFeQGaQs57jZSCV-YCWiFo34_vuqY7U

Jag brukar även tänka på att jag inte ska gå och vänta på bättre tider, jag ska skapa dem själv, idag.

För om jag varje dag kan titta på vad jag under den dagen har skapat och lärt mig och om det varje dag är något som gör mig lite bättre än den jag var en dag tidigare. Då är jag på väg åt rätt håll! Om jag varje dag känner att jag har tagit ett aktivt beslut att bli bättre och dessutom lyckats bli bättre. Då vet jag att det var en bra dag!

DSC03541 DSC03576
Mitt första lopp någonsin sprang jag i somras! That was a great day!