Dagsarkiv: 2017-07-05

Sommarlovsunderhållning

Sommarlov är inte naturligt. När de första dagarna med 12 timmars sömn var över behövde jag ju börja underhålla mig på något sätt. Att gå från intensivt arbete med korta deadlines till… ja.. det här? Det är nästan lite ångestladdat. Jag är inte van vid att vara ledig så jag behöver öva upp mina ledighetsskills lite.

Har iallafall nu efter 3 veckor börjat komma in i en mysig takt. Den består tillmestadels av:

– sovmorgon
– kaffe
– långpromenader varje dag
– träning
– grilla
– läsa
– ringa långa samtal till vänner och familj
– sabrera
– gå på grönankonserter
– träffa vänner och vänners vänner

Elton John på grönan! Visste ni att jag har jobbat där i 2 säsonger? Och många av mina KTHvänner jobbar på grönan under sommarloven!

Firar exjobbet!

Exjobbet är inrapporterat. Helt galet. Och otroligt värt att fira! Så jag och Linnea firade med champagne och afternoon tea! Vi är båda lite vilsna nu på ”sommarlovet”. Vi gick från att jobba intensivt varje dag, i typ 5 år. Till att vara helt lediga om dagarna. Inte konstigt att man blir lite vilsen! Men det kändes riktigt bra att fira exjobbet.

Jag har inte varit så duktig på att fira saker tidigare under KTHtiden. Men att fira är verkligen viktigt. Det markerar ett avslut, tilldelar en mental duktig-flicka-stämpel och är ett tillfälle för att vara RIKTIGT STOLT över vad du har åstadkommit! Fira mera under er tid på KTH! Ni gör något otroligt tungt och förtjänar det 🙂