Sentimental sommar

Den här sommaren har varit lugn, och det känns lite som lugnet innan stormen. Jag har ju varit student i stort sett hela mitt liv, men nu är den tiden förbi. Sen börjar ett nytt kapitel som ung arbetande. Samtidigt så ska jag även flytta till en ny stad. Och så har ju sommaren varit lugn på det, så jag har haft gått om tid att tänka. Och tänka mer. Och reflektera. Och fundera. Och grubbla. Och minnas. Och fantisera. Och analysera. Och det har också tagit mycket energi!

Men jag är glad över att jag faktiskt låtit mig själv vara ledig den här sommaren, den första sedan jag var 14 år gammal. Nu när jag går in i något nytt känns det bra att ha fått ta tid för att ladda om och samla tankarna. För det gillar jag att göra. Och nu känner jag att hjärnan har fått ladda upp igen. Kroppen har fått sol, mat och sömn. Lägenheten är nerpackad i flyttlådor. Då passar det mig perfekt att få börja på nya jobbet som management trainee nästa vecka! Ser fram emot min nästa utmaning, och nästa steg i livet.

3 reaktion på “Sentimental sommar

1. William

Hej!

Hoppas det inte oförskämt av mig att ställa en orelaterad fråga, men vilken slags dress code är det vid mottagningen?

2. Rebecca Ahlstrand Inläggsförfattare

Hejsan William! Vad spännande att du ska börja plugga vid KTH och grattis till din plats! En skjorta och jeans eller chinos blir superbra. Stort lycka till med dina studier och hör av dig om du har fler frågor 🙂

Kommentarer inaktiverade.