Inte igen…..

Jag är lite dålig på att uppdatera nu, men jag har en bra anledning. Ni som har läst min blogg länge minns kanske att jag haft väldigt mycket problem med min dator. Och vet ni? Det hände igen……… I fredags så ploppade en mapp med frågetecken upp när jag startade datorn, vilket betyder att hårddisken inte kan hittas. Efter omstart och massa annat kaos så åkte jag till mStore i lördags för att kolla upp det. Men HÖR OCH HÄPNA så började såklart den att fungera där. Jag åkte hem igen, där det gick ca 2 minuter innan den kraschade igen. Grät en skvätt och åkte sedan tillbaka till mStore där jag lämnade in den. Fick höra i måndags att det skulle vara fel på hårddisken, och att det skulle kosta ca 3k att reperare. Efter mina tre hjärtinfarkter så sa jag tack men nej tack och bestämde mig för att en hårddisk kan jag byta själv!!

Efter att ha åkt runt för att inhandla diverse grejer jag behövde för bytet, inklusive en ny SSD, så kunde inte heller den nya disken hittas. SUCK. Så efter att ha ringt till mStore och klagat och massa andra besvär var jag idag på Macsupport i Liljeholmen där någon bytte ut hårddiskkabeln istället. Och nu!!! Sitter jag minsann här med min dator som fungerar utmärkt med den nya disken som är väldigt mycket snabbare än förut! Hurra!

Tänker ändå lägga ut den fina passande bilden jag gjorde förra året:

This entry was posted in Övrigt.

2 reaktion på “Inte igen…..

Kommentarer inaktiverade.