Kravallen!

I fredags var jag ju som sagt på Kravallen, vilket är en typ av utomhusfestival som började anordnas förra året av sektionen för Industriell Ekonomi på KTH. Det var sista ”riktiga” studenteventet för mig, så jag drog på mig ovven för sista gången och drog dit med trevligt sällskap!

 
Poserar vackert i min ovve, och reppar KTH med min KTH Giants-tygpåse!

Det blev en rolig kväll, med den enda incidenten av att jag fick någons tröjärm i ögat och blev blind i ca 30 minuter, men annars så! Blev dock sjuk dagen efter så utomhusfestival med rätt tunna kläder var inte det mest optimala.

Nu sitter jag i Västerås dit jag har åkt för att fira min kära mor på mors dag. Har precis smällt i mig en enorm frukost och tänkte plugga lite nu innan jag ska jogga i det hutlöst varma vädret. Ha en fortsatt trevlig helg!