SEB

Jag har ju berättat om mitt jobbsökande i tidigare blogginlägg, och nu kan jag ju faktiskt säga att jag spikat ett jobb sen ett tag tillbaka! Ville inte säga något innan kontraktet var påskrivet och inskickat, och nu är det äntligen klart. I höst ska jag börja som IT-trainee på SEB! Trodde faktiskt aldrig jag skulle börja jobba på en bank, men jag är väldigt taggad faktiskt. I det här traineeprogrammet så sökte man en specifik roll, och den jag sökte och fick var rollen som BI designer/developer. Jag tycker ju BI (Business Intelligence) är ett väldigt spännande området så jag är väldigt nöjd! Så i programmet kommer jag jobba 50 % med den rollen och 50 % i projekt med de andra i programmet/nätverka och annat kul. Den 4e september börjar jag, så det blir ett långt sommarlov (äntligen), där jag verkligen bara ska njuta av att vara ledig och rehaba mig själv efter 100 år av stress. Taggad!!

4 reaktion på “SEB

  1. Niklas Rtz

    Bra jobbat! Vi önskar lycka till, hoppas att du är nöjd med anställningsvillkoren och att du snabbt avancerar till chef för hela stället.

Kommentarer inaktiverade.