Dagsarkiv: 2017-06-18

Bloggavslutning!

I onsdags hade jag och mina fellow bloggkollegor en liten avslutning för att säga tack för vår tid som bloggare! Jag har ju bloggat sedan mitt tredje år, vilket blir typ 3 skolår nu då, helt sjukt! De andra tre bloggarna som joinade (Rebecca, Alfred och Oktay) tar också examen nu och därmed försvinner alla vi från KTH-bloggarna. För att avsluta så bjöd chefen och KTH på bowling och middag, väldigt trevligt. Mitt ojämna bowlande höll i sig även denna gång och det blev några missar samt några strike:ar, och chefen spöade oss alla. Därefter blev det burgare, med efterrätt och kaffe som avslutning. Väldigt trevligt och bra initiativ!

Även om vi hade vår avslutning i onsdags så kommer jag blogga fram till (och med) augusti. Så det är nu dags att tipsa om vad du vill att jag ska skriva om! Det hjälper mig att komma på bra inlägg, som dessutom blir mer relevanta för dig! Så tipsa på!